Добре дошли

Фирма ИНТЕР БИЗНЕС`91 ЕООД е на българския медицински пазар от 1992г. с основен предмет на дейност доставка и търговия с медицинска апаратура и резервни части, диагностични тестове и реактиви, медицински изделия и консумативи. Представители сме на чуждестранни компании, лидери в областта на микробиологията, клиничната лаборатория, имунохистохимията, електромедицината, рентгенологията и друго оборудване за болници и частни медицински центрове.

Продуктите, които предлагаме, гарантират прецизна диагностика и притежават необходимите сертификати за качество.

ИНТЕР БИЗНЕС`91 ЕООД е основен доставчик на реактиви и консумативи за лаборатории и изпълнява договори със здравни заведения от категория "национални". Съгласно с изискванията на ЗЛАХМ, разполагаме със склад, в който поддържаме наличности от предлаганите продукти - реактиви, резервни части и консумативи.

Търговската дейност се осъществява на територията на цялата страна от висококвалифицирани специалисти, преминали курсове на обучение в съответните центрове на компаниите-производители.

Гаранционното и следгаранционното обслужване се осъществява от сервизни инженери, като за по-ефективна сервизна поддръжка имаме регламентирани взаимоотношения с инженери в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и др.

/Paxman Coolers/1.jpg

 

Новини

Информация

Офис

София 1527
ул. "Кешан" №6          
тел: +359 2 944 63 63; 
факс: +359 2 944 38 49

E-mail: office@interbusiness-bg.com